Tělocvičná jednota Sokol Telnice

Sídlo: Brněnská 244, Telnice 664 59

IČ: 18565789

Kontaktní osoba: Mgr. Leona Bímová

Telefon: 777 158 460  

E-mail: info@sokoltelnice.cz

www.sokoltelnice.cz

www.hazenatelnice.cz

Obor:   Tělesná výchova, sport, kulturní a společenská činnost

 

Popis

Cílem činnosti jednoty je přispívat ke zvyšování duchovní, kulturní a fyzické úrovně občanů prostřednictvím tělesné výchovy a sportu, společenské kulturní činnosti, výchovy k mravnosti a občanské odpovědnosti.

Do areálu sokolovny patří budova sokolovny, která je vybavena sálem, klubovnou, sociálním zařízením a šatnami. Součástí budovy je restaurace, včetně přísálí a salonku umístěného pod jevištěm sálu. V letních měsících je možné využít venkovní posezení.  Venkovní multifunkční hřiště s umělým povrchem je v zimních měsících zastřešeno přetlakovou obecní halou. V blízkosti areálu se nachází obecní víceúčelové hřiště s umělým povrchem.  V areálu nalezneme také taneční parket, který je využíván v letních obdobích pro pořádání různých kulturních a společenských akcí.

Chod jednoty je řízen podle stanov České obce sokolské. Vlastní činnost je organizována v rámci jednotlivých sportovních oddílů házené, stolního tenisu, malé kopané, futsalu, volejbalu, tenisu a odboru všestrannosti. V současné době má přes 300 členů od nejmenších dětí až po seniory.

Další významnou aktivitou je pořádání kulturních a společenských akcí jako například plesy, zábavy, tradiční telnické hody.

TJ Sokol Telnice úzce spolupracuje z obcí Telnice a společně významně utváří přívětivou atmosféru a pohodu pro všechny telnické spoluobčany.

 

eryaman dershaneler
publikační systém: Synetix
©2006-2024 Obecní úřad Telnice
izmir travestiler 2023