Vánoční mini-trhy 2023

Jako každý rok, tak i letos jsme se mohli těšit na „telnické trhy“. Oproti roku loňskému nám chyběla sněhová nadílka a počasí spíše připomínalo brzké jaro. I přesto všechno se vánoční atmosféra nesla celým tanečním parketem, na kterém se trhy nacházely. Již zmíněné počasí a pravděpodobně i vánoční atmosféra přilákala nespočet návštěvníků, kteří si mohli poslechnout krásná vystoupení, prohlédnout  vánoční stromek, na kterém byly zavěšeny výtvory od dětí, které se zapojily do soutěže o nejhezčí ozdobu a samozřejmě samotné stánky.         

Za prodejními pulty jsme mohli potkat známe tváře, ale i pár premiér. Na poslední chvíli se nám několik účastníků odhlásilo, ale zároveň také ozvalo, a tak se nám tu objevila třeba i cukrová vata s popcornem. Samozřejmostí byl náš stánek se svařeným vínem a uzeninami. Další klasikou je stánek telnických rybářů, bramboráky od volejbalistů, palačinky, obrazy andělů, bramborové placky, házenkářský fanshop, figurky z místní slévárenské dílny a další. Určitě si vybrali jak děti tak dospělí.       

Jak jsem psal na začátku článku, tak celým odpolednem nás vánočními koledami provázely děti pod taktovkou pana ředitele místní školy, poté se vystřídaly se souborem  Schola z PoŠuKova( Pozořice, Šumice Kovalovice a Sivice), který vede jedna z  paní učitelek naší základky, v podvečer proběhlo vyhlášení soutěže o nejhezčí vánoční ozdobu a na závěr vystoupila Verča Slezáková.       

Děkujeme všem, kdo se podíleli na přípravách, samotném průběhu telnických trhů a také návštěvníkům. Věříme, že jste si to užili jako my a těšíme se na příští rok.

 Za organizátory Michal Sobotka

IMG_3490
IMG_3493
eryaman dershaneler
publikační systém: Synetix
©2006-2024 Obecní úřad Telnice
izmir travestiler 2023